«فردين پورهادي» با بيان اين که تمامي تاسيسات گردشگري گيلان به اين سامانه تجهيز شده است، افزود: در تمامي اطلاعات گردشگراني که وارد اين تاسيسات ميشوند اعم از جنسيت، مليت، مدت اقامت، ميزان آورده گردشگر و ... ثبت خواهد شد.
وي اظهار کرد: با استفاده از اين سامانه، نظام آماري استان مستندسازي ميشود و بر اساس آن، برنامهريزي و تصميمگيريها براي گردشگري نيز ثبت خواهد شد.
پورهادي خاطر نشان کرد: با ارائه اطلاعات دقيق به تصميمگيرندگان در کميته برنامهريزي استان، برنامهريزان مي توانند در زمينه توسعه همهجانبه و تامين امکانات لازم بر اساس ميزان گردشگران ورودي تصميم گيري کنند.
دبير کميته گردشگري حوزه درياي خزر در ادامه با تاکيد بر اينکه توان سرويسدهي يک استان که به عنوان مقصد گردشگري شناخته شده بايد غنيتر باشد، گفت: مستندسازي آمار به افزايش توان سرويسدهي استانهاي گردشگرپذير کمک شايان توجهي ميکند.
معاون گردشگري ادارهکل ميراثفرهنگي استان گيلان با اشاره به فرابخشي بودن صنعت گردشگري گفت: اين صنعت ميتواند در تقويت توسعه پايدار و ايجاد اشتغال تاثيرگذار باشد.
وي به برقراري امنيت به عنوان يکي از مهمترين شاخصههاي رونق گردشگري اشاره و خاطرنشان کرد: تامين امنيت و ارتقاي سطح آن ميتواند سه بخش خصوصي را به سرمايهگذاري در اين راستا تشويق کند.
پورهادي در تشريح رتبه گيلان در زمينه افزايش رضايتمندي مسافران کشور گفت: افزايش رضايتمندي مسافران به سه برنامه تسهيل، تسريع و کاهش هزينهها بستگي دارد.
در مراسم رونمايي از سامانه ثبت آمار و اطلاعات گردشگري گيلان مديرکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري، فرماندهي نيروي انتظامي استان و جمعي از مسوولان در رشت حضور داشتند.
/117
انتهای پیام/